Trabzonspor, Muhammed Cham ile İmzaladığı Sözleşmeyi Duyurdu

Borsa İstanbul'da işlem gören Trabzonspor A.Ş. transfer ettiği yeni futbolcu Muhammed Cham Saracevic ile yaptığı yeni sözleşmeyi duyurdu.

Trabzonspor, Muhammed Cham ile İmzaladığı Sözleşmeyi Duyurdu

Trabzonspor yönetimi Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı bildirimde Muhammed Cham Saracevic ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği A.Ş. (TSPOR), profesyonel futbolcu Muhammed Cham Saracevic ile 4+1 yıllık bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulübün opsiyon hakkını saklı tuttuğu anlaşma kapsamında, Saracevic'in 2024/2025 sezonunda 1.375.000 EUR garanti ücret alacağı açıklandı.

Sözleşmenin Ayrıntıları

Sözleşmenin devam eden yıllarında futbolcunun 1.275.000 EUR garanti ücret alacağı belirtilirken, opsiyon hakkının kullanılması durumunda 2028/2029 sezonu için Saracevic'e 1.400.000 EUR ödeme yapılacağı kaydedildi. Ayrıca, futbolcuya ödenecek brüt ücretin %5’i oranında menajerlik hizmet bedeli de ödenecektir.

Bu anlaşma ile Trabzonspor, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ederken, Saracevic'in performansı merakla bekleniyor.

Etiketler