O bankadan kampanya: 0,99 faizle ihtiyaç kredisi imkanı!

Kredi faizlerinin yükseldiği günümüzde o bankadan kampanya geldi. 0,99 faizle ihtiyaç kredisi imkanı o bankadan sunuldu.

O bankadan kampanya: 0,99 faizle ihtiyaç kredisi imkanı!

İhtiyaç kredisi faizlerinin giderek artış göstermesinden şikayet edenlere ING Bank tarafından müjde verildi. ING Bank tarafından yapılan duyuruyla 0,99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verildiği duyuruldu. Türkiye genelinde bankaların ihtiyaç kredisi faizleri oldukça yüksek ilerlemektedir. Banka tarafından sunulan gereksinimleri karşılayan ve borçlarını çevirmek isteyen kişiler ihtiyaç kredisi çekerek borçlarını kapatmaya çalışıyorlar. Kredi faizlerinin yüksek olması mevcut bütçeleri de etkilemektedir. ING Bank tarafından düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunuldu.

ING Bank’tan ihtiyaç kredisi kampanyası

ING Bank tarafından müşterilerine özel kredi kampanyası sunuldu. Bu kapsamda ING Bank tarafından yeni müşterilerin faydalandığı krediden 0,99 faiz oranıyla faydalanabilirsiniz. Diğer bankalara göre düşük faiz oranıyla sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasında kredi çekmek maliyet avantajı sağlanmaktadır. ING Bank tarafından 0,99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kampanyasının da bazı özel şartları bulunmaktadır.

O bankadan kampanya: 0,99 faizle ihtiyaç kredisi imkanı! - Resim : 1

ING Bank tarafından sunulan kampanyadan faydalanmak için Turuncu Ekstra kampanyasına dahil olmanız gerekiyor. Kampanya kapsamına dahil olmak için Turuncu Ekstra programından faydalanarak 1250 TL’lik harcama yapması gerekiyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler 0,99 faiziyle ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir. ING Bank tarafından açıklanan kampanya kapsamında müşterilere 0,99 aylık faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebilmektedir. Bu kredi kapsamında 12 ay vadeli olarak sunulan kredilerde uzun vadeli kredi imkanı verilmemektedir.

Diğer kredilere göre standart kredilerden farklı olarak kullanılan kredi kapsamında aylık 0,99 faiziyle sunulmaktadır. Bankayla müşteri arasında kullanılan kredi kapsamında Turuncu Ekstra kampanyasına katılarak aylık 1250 TL harcama yapma şartını yerine getirdikten sonra bankadan bir sonraki ay nakit iade alabilirsiniz. Alınacak kredinin faiz oranı ise aylık 0,99 olarak belirlenmiştir.

Hesaplayacak olursak 6 ay vadeli 10 bin TL krediyi aylık %1,54 faiz oranıyla kullanılması halinde aylık taksitiniz 1784 TL kredi taksiti ödeyeceksiniz. Turuncu Ekstra programı kapsamında size sunulan harcama şartını yerine getirdiğiniz takdirde yapacağınız ödemenin 600 TL ile 700 TL’si size tekrar iade edilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız