Müjde: Sıvıyağda 33 TL indirim!

Sıvıyağ fiyatları yükseliş göstermesi herkesi etkilemeyi başarmıştı. Sıvıyağ fiyatlarına gelen indirim yüzleri güldürmeye yetti.

Müjde: Sıvıyağda 33 TL indirim!

Kütahya’da Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde sıvıyağ indirimli olarak satılmaya başlandı. İndirimli olarak satılan sıvıyağ için uzun kuyruklar oluşturuldu. Kütahya’da yaşamını sürdüren vatandaşlar tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda sıvı yağın piyasaya oranla daha düşük bir ücretle satıldığı ve Tarım Kredi Marketleri önünde uzun kuyruklar oluşturulduğuna değindi. Satılan yağlar içerisinde 5 litrelik yağ 33 TL daha ucuza satıldığı için ucuz yağ almak isteyen kişiler uzun uzadıya kuyruklar oluşturdu.

33 TL daha ucuza satılıyor!

ayçiçek yağı

Kütahya Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde sıvıyağ diğer marketlere göre 33 TL daha indirimli fiyatla satışa sunulmaktadır. 5 litrelik ayçiçek yağı 167 TL fiyatla satılıyor. Diğer marketleri incelediğimizde 5 litrelik ayçiçeği yağının ortalama 200 TL ile 250 TL arasında satışa sunulduğu gözlemlendi. Kişi başı bir adet yağ alımına izin verilmesinin ardından uzun ucuza yağ kuyruğunda zaman zaman gergin dakikalar yaşansa da sonunda kuyrukta bekleyen hemen herkes ucuza yağ almayı başardı.