Aptos Coin nedir? Aptos Coin Hangi Borsada?

Son zamanların en çok tercih edilen yatırım araçlarından olan coinler arasına her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediliyor. Bugün karşımıza Aptos coin çıkıyor. Peki, Aptos coin nedir? Aptos coin ne zaman çıkacak?

Aptos Coin nedir? Aptos Coin Hangi Borsada?

Son dönemde kripto para piyasasında adını sıkça duyuran Aptos Coin, Binance borsasında listelenmesi ile gündemdeki yerini aldı. Ancak, beklenen yükselişi yaşamayarak yatırımcılar arasında merak uyandırdı. Peki, Aptos Coin nedir ve neden beklenen performansı gösteremedi?

Aptos Coin, son zamanlarda Binance borsasında listelenme haberiyle ön plana çıktı. Ancak bu listeleme, fiyatlar üzerinde beklenen etkiyi yaratmadı. Kripto para piyasasının genel kötü gidişatının da etkisiyle, Aptos Coin'in geleceği hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı.

Aptos Coin, toplam arzı 1 milyar olarak belirlenmiş bir kripto para birimidir. Binance tarafından listelendikten sonra, projeye olan güven artmış gibi görünüyor. Ancak fiyat hareketlerinin beklenen şekilde olmaması, yatırımcıları tedirgin ediyor.

Aptos Coin'in geleceği hala belirsizliğini koruyor ve yatırımcılar için riskler içerebilir. Bu nedenle, Aptos Coin veya diğer kripto paralara yatırım yapmadan önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmak önemlidir.

Aptos coin nedir?

Aptos coin son zamanlarda sıklıkla araştırılan bir coindir. Aptos, Meta’nın yani Facebook’un tekrardan düzenlenmiş bir blok zincir girişimi olarak ön plana çıkıyor. Gerek alt yapısı, gerek ana ağı gerek ise jeton tanıtımı sebebiyle Aptos coin istenileni şimdilik çok karşılamadı. Aptos coin ya da Aptos  Labs olarak bilinen bu kripto para aslında bir web3 projesi olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bu olanlara rağmen Aptos coin kendi başına bir varlık değildir. Diem üzerinde çalışma gösteren geliştiriciler tarafından oluşturulan Aptos coin, sağlam bir temelle karşımıza çıkıyor.

Aptos coin

Aptos coin ne zaman çıktı?

Aptos coin ne zaman çıktı? Sorusu arama motorları üzerinde yatırımcılar tarafından araştırılmaktadır. Temelleri 2019 yılında atılmış olsa da Aptos coin ile ilgili çalışmalar hala devam ediyor. Kripto paranın geliştiricisi olarak bilinen Aptos Laps da 2021 yılında ABD merkezli olarak kuruldu. Şüphesiz Aptos coinin en büyük destekçisi olarak da Binance karşımıza çıkıyor. Binance üzerinden de bu coin 20 Ekim 2022 tarihinden itibaren listelenmeye başladı. Listelenmesinin ardından Aptos coin fiyatının yükselmesi beklenirken çok fazla kıpırdama olmaması yatırımcıyı endişelendirdi.

Aptos coin hangi borsada?

Aptos coin almayı düşünen kişiler tarafından Aptos coin hangi borsada? Sorusu sorulmaktadır. Aptos coin blok zincirini yaratmak için Binance Labs başkanı Mova programlama dili sebebiyle Aptos’a yatırım yaptı. 20 Ekim tarihinden itibaren Binance borsasında yer alan Aptos coin, hali hazırda Binance harici BTCEX, Bitrue, XT.COM ve OKX borsalarında listelendi. Henüz büyük borsa olarak Binance de yer alması bu coine güven duyulmasını da sağlıyor.

Aptos coin geleceği

Aptos coin geleceği henüz kripto paraya yatırım yapmayan kişiler tarafından araştırılmaktsdır. Mayıs ayından bu yana dek adından söz ettiren Aptos Coin tarafından testnet kampanyası başlatılmış ve ona yönelik de yol haritası belirlenmiştir. Coinin asıl amacı geliştiricileri, ekosistem oluşturucuları ve denetçileri benzer yönden uygulamaları dağıtmaya davet etmek için bu Aptos ana ağını başlatmaya hazır olmasını sağlamak asıl amaçlarıdır. Binance tarafından listelenmesi ve diğer borsalara da kısa sürede gireceğinin düşünülmesinin ardından Aptos coin güven veren bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Eğer blok zinciri üzerinden başarılı olan coinler arasına Aptos coin girerse yatırımcısının yüzü gülecek gibi gözüküyor.

Aptos coin yorum

Aptos coin yorum özellikle yatırım yapacak kişiler tarafından araştırılmaktadır. Aptos coin ile ilgili yapılan açıklamalar ve araştırmalar incelendiğinde işlem arzının daha fazla olduğu ve zamanla artacağı düşünülmektedir. Aslında Aptos coin toplam arzı 1 milyarın üzerinde ve 800 milyondan fazla token olarak stake edilmektedir. Özellikle yatırımcıların bu yönlü ilerleme göstererek %80’ini toplu olarak kontrol ettiği anlamına da gelir. Kısaca Aptos coin yorumuna baktığımızda uzun vadeli başarılı olacağı ve zamanla daha da büyüyeceği düşünülmektedir.

Aptos coin nasıl alınır?

Aptos coin nasıl alınır? Sorusu Binance’de listelendiği anda sorulmaya başlandı. 20 Ekim tarihinden itibaren ticaret için açık olacak olan Aptos coin alabilmek için öncelikle Binance hesabınız olması şarttır. Binance hesabınız yoksa eğer kendinize ait bir hesap açmanız ve daha sonra hesabınıza para yatırmanız gerekiyor. Yatırdığınız para kadar Aptos coin yatırımı yapabilir ve bu coini e-cüzdanınızda listeleyebilirsiniz.