Yeni İngiltere Kraliçesi Camilla Rosemary kimdir?

İngiltere kraliçesi Elizabeth'in ölümünden sonra yeni kraliçe olan Camilla Rosemary kimdir?

İngiltere Kraliçesi Elizabeth dün 96 yaşında hayatını kaybetti. Hayatını kaybetmesinin üzerine tahta oğlu Charles geçti. Charles’in kral olmasıyla beraber Charles’in eşi Camilla Rosemary yeni kraliçe oldu. Peki, Camilla Rosemary kimdir?

En uzun süre tahtta kalan hükümdar olarak karşımıza çıkan Kraliçe Elizabeth dün akşam hayatını kaybetti. Hayatını kaybetmesinin üzerine oğlu Charles tahta geçti. Charles’in eşi Camilla Rosemary’de kraliçe unvanını aldı. Peki, İngiltere Kraliçesi Camilla kimdir? Camilla çocuğu var mı? İşte, ayrıntılar…

Kraliçe Camilla Rosemary kimdir?

Asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten-Windsor olan Rosemary, 17 Temmuz 1947 yılında dünyaya geldi. Şuanda 75 yaşında olan Galler Prensesi Camilla, Kraliçe Elizabeth’in ölümünden sonra Birleşik Krallık konsort kraliçesi ve Birleşik Krallık Kralı III.Charles’ın eşi olarak hayatına devam ediyor. Prens Charles ile küçük yaşlardan itibaren aşk yaşasa da prenses Diana bu aşka engel olmuştur. Camilla, Prenses Diana’nın ölümünden sonra Prens Charles ile 2005 yılında II. Elizabeth’in onayını alarak dünya evine girdi. Şuanda da İngiltere Prensesi olan Camilla Rosemary oldukça güzel bir kadın.