Vakıfbank nakit isteyen vatandaşa 36 ay vadeli kredi paketi hazırladı

Vakıfbank nakit isteyen vatandaşlara 37 ay vadeli kredi paketi hazırladı. TC kimlik numarasına göre işlem yapılırken ve 44.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak.

Devlet bankası olan Vakıfbank, TC kimlik numarasına göre işlem yaparak vatandaşlara 44.000 TL' ye kadar 36 ay vadeli kredi paketi hazırladı.

Vakıfbank üzerinden yapılacak olan bu kredi paketi 44.000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan vatandaşlara 36 ay vade verirken, düşük faizli ve masrafsız kredi seçenekleri de seçeneklerin arasında.

Vakıfbank üzerinden kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, öncelikle bireysel müşteri olması ve emekli olmaları durumunda emekli maaşlarına bu bankalar üzerinden alması ile beraber hızlı bir şekilde kredi başvurunda bulunabilirler.

Vakıfbank kredi başvuru adımları

Vakıfbank üzerinden 44.000 TL'ye kadar verilecek olan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeye kadar işlemlerini yapabilecekler.

En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu kredi kampanyasına katılmak için dileyen vatandaşlar, Vakıfbank mobil uygulamasını cep telefonlarına indirerek kredi başvurusunda bulunabilmektedirler. Vakıfbank mobil uygulaması kullanan vatandaşlar, internet bankacılığı hesapları üzerinden yapacakları kredi başvuruları ile birlikte 5 dakika içerisinde kredi sonucunu öğrenebilecek ve nakit krediyi hemen kullanabileceklerdir.