Özgü Namal'ın Son halini gören hayranları tanıyamadı! Göz yaşları sel oldu

Özgü Namal hayranları başarılı oyuncuyu gördüklerine inanamadı. Bir anda göz yaşları sel oldu. Son hali herkesi şaşırttı.

Özgü Namal Türk sinema tarihinin önemli isimlerinden birisidir. Yaşamış olduğu bazı özel durumlarla birlikte her zaman ülke gündeminde bulunan değerli bir sanatçıdır. Başta Kurtlar Vadisi olmak üzere birçok değerli projede yer almıştır. Başarılı oyuncunun hayranları kendisiyle ilgili şok edici birçok haberle karşılaşmış ve oldukça üzülmüşlerdir. 

Sinemayı Bıraktı
 

Çok başarılı bir grafik sergilerken bir anda Özgü Namal sinemayı bırakma kararı almıştı. Bu durum hayranlarını ciddi derece de üzdü. Evlendikten sonra bir anda sinemaya veda ettiğini söyleyen başarılı oyuncu bu konu ile ilgili pek yorum yapmadı. Uzun zaman bir yarışma programında yer alan oyuncu burada da başarılı bir performans sergilese de daha sonra bu programa da veda ettiğini açıklayarak TV dünyasına toptan veda etmiş oldu. Doğal olarak bu durum kendisine gönül vermiş birçok hayranını üzmeye yetti.

Eşi Vefat Etti
 

Ahmet Serdar ORAL ile evlendikten sonra kendisini ailesine ve eşine adamayı tercih eden Özgü Namal’ın hayatı bir ada başına yıkıldı. Mutlu ve güzel bir hayat yaşamakta iken bir anda beklenmedik bir şekilde eşi vefat etti. Durum böyle olunca bir anda magazin basını ve normal basın uzun zamandan bu yana TV ile ilişkisini kesen başarılı oyuncuyu tekrar hatırladı ve görüntülendi. Eşinin vefat ettiği sıralarda görüntülenen başarılı oyuncunun eskisinden bir şey kaybetmediği görülmüştü. Fakat eşinin vefat etmesiyle birlikte oldukça yıpranan Özgü Namal daha sonradan oldukça büyük bir değişime uğradı.

Özgü Namal Görüntülendi
 

Özgü Namal işi vefat ettikten sonra uzun bir zaman görüntülenememişti. Kendisini çocuğuna adayan ve herkesten uzak bir hayat yaşamayı tercih eden oyuncu uzun bir süre sonra görüntülendi. Son halinin görülmesiyle birlikte hayranları bir kez daha yıkıldı. Belki bir gün gene sinema dünyasına geri döner diye umut edilen başarılı oyuncunun eski halinden eser kalmadığı görüldü. Tonu ile ilgili bir anda sosyal medya da binlerce paylaşım yapıldı. Her zaman dik duruşu ve mütevazi halleriyle akılarda kalan oyuncunun kendisini bir an önce toparlaması gerektiği ve gene milyonlarca seveninin karşısına çıkması gerektiğini sosyal medya da binlerce kişi haykırdı. Konu kısa bir süre içerisinde sosyal medya da en fazla tt olan konular arasına girdi. Konuyla ilgili başarılı oyuncunun bir açıklama yapması bekleniyor.