Bugün son! Başvuran herkese 4500 TL verilecek

Öğrencilere verilen maddi desteklere her geçen gün yenileri ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde bir desteğin de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verileceği duyurulmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine destek verileceği duyurulmuştu. Bu yıl üniversite öğrenimi gören öğrencileri ilgilendiren haber geldi. Bu kapsamda bugün saat 23,59’a kadar başvuru yapan kişilere 4500 TL verileceği duyuruldu.

İstanbul’da eğitim gören öğrenciler için destek açıklaması geçtiğimiz günlerde verilmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada destekten faydalanmak için başvuru tarihi bugün son olarak belirlenmiştir. Öğrenciler bugün içinde saat 23.59’a kadar başvuru yaptığı takdirde 4500 TL almaya hak kazanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 4500 TL veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen 4500 TL ilgili başvurular alınmaya devam ediyor. Bugün gün sonuna kadar başvuru yaptığınız takdirde siz de 4500 TL almaya hak kazanacaksınız. İBB tarafından yapılan açıklamada:

Kendisi veya ailesi, anne/baba vefat durumunda ise yakını İstanbul’da ikamet eden üniversite öğrencilerine “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” eğitim desteği veriliyor.

İhtiyaç sahipleri İstanbul Senin mobil uygulamasını yükleyerek İBB’nin 4500 TL’lik burs desteğinden yararlanmak için başvurularını yapabilirler.

Detaylı bilgi için tıklayınız.