Bayilerine 47 Milyon Liralık Satış Yapacak

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji firması Türkiye genelindeki çeşitli bayilerle toplamda 47 milyon TL'lik sözleşme imzaladığını duyurdu.

Sanica Isı Sanayi, Kamuyu Bilgilendirme Platformuna yaptığı bildirimde ülke genelindeki 8 bayisiyle 47 Milyon TL değerinde satış sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Sanica Isı Sanayi A.Ş. (SNICA), Türkiye genelindeki bayileri ile toplam 47 milyon TL tutarında satış sözleşmeleri imzaladığını duyurdu. Şirket, radyatör, kombi, alt yapı ve üst yapı boru ürünleri için çeşitli illerdeki bayileriyle anlaşmalar yaptı.

Açıklamaya göre, Elazığ bayisi ile radyatör ürünleri için 28 milyon TL, Mersin bayisi ile alt yapı ve üst yapı boru ile radyatör ürünleri için 4 milyon TL, Diyarbakır bayisi ile alt yapı boru ürünleri için 3 milyon TL, Trabzon bayisi ile alt yapı boru ürünleri için 500 bin TL, Konya bayisi ile radyatör ürünleri için 1.5 milyon TL, Kayseri bayisi ile radyatör ürünleri için 2 milyon TL, İstanbul bayisi ile kombi ürünleri için 5.5 milyon TL ve Tunceli bayisi ile radyatör ürünleri için 2.5 milyon TL tutarında anlaşmalar imzalandı.