Başvuru yapmakta gecikmeyin: 250 TL kazanabilirsiniz

Vatandaşlar tarafından yeni yeni kampanyalar araştırılmaktadır. Özellikle bu kampanyalar bankalar tarafından yapıldığı takdirde daha da merak edilmektedir. İş Bankası kartı olanlara müjde geldi.

İş Bankası tarafından müşterilere bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda İş Bankası müşterilerine 250 TL verileceği duyuruldu. Özellikle her evin ihtiyacını almak için gittiğimiz market alışverişini daha avantajlı hale getirmek isteyen kişilere sunulan bu imkan +250 TL daha fazla alışveriş yapmanıza imkan tanımaktadır. İş Bankası tarafından verilen kampanyanın detayları, İş Bankasının resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Kampanyaya katılımın 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olması müşterilerin elini çabuk tutması gerektiğinin göstergesi oldu.

İş Bankası tarafından 250 TL verilecek!

İş Bankası müşterilerine özel olarak sunulan kampanyayla ilgili detaylar gelmeye başladı. İş Bankası tarafından sunulan kampanyanın detayları bankanın resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İş Bankası tarafından müşterilere yapılan duyuruda verilecek puanın market alışverişinde geçerli olacağına değinilirken tek seferde yapılacak olan 250 TL ve üzeri alışveriş için maxipuan verilirken farklı günlerde yapılacak olan 250 TL ve üzeri alışverişe 25 TL ve toplamda 250 TL Maxipuan verileceği duyuruldu.

Banka müşterilerinin kartına otomatik olarak tanımlanacak olan Maxipuan’dan faydalanmak için sunulan şartları karşılamanız gerekmektedir. Hemen her İş Bankası müşterisine verilecek olan puanlar sizin daha çok alışveriş yapmanıza imkan tanıyacağından dolayı hesabınıza da otomatik olarak yansıyacaktır.

250 TL Nasıl alınır?

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan kampanya şartlarını öğrenmek isteyen müşteriler için şartları derledik. Eğer siz de şartları karşılıyorsanız vakit kaybetmeden hemen markete gidebilirsiniz. İş Bankası resmi internet sitesinden yayınlanan detaylarda:

Maximum Mobil'den veya İşcep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1-31 Ekim tarihleri arasında Maximiles’ınızla Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 25 TL, toplam 250 TL MaxiPuan kazanın!

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de veya İşcep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Detaylar için tıklayınız.