AGROT 3 Yeni Şube Açtı

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş., Türkiye genelinde Uşak, Balıkesir ve Samsun’da yeni şubeler açtı.

AGROT 3 Yeni Şube Açtı

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. (AGROT), Türkiye genelinde faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. Kamuyu Bilgilendirme Platformuna yaptığı bildirimde; şirket, Uşak, Balıkesir ve Samsun illerinde yeni şubeler açarak, hizmet ağını daha da genişlettiğini duyurdu. Bu halme, Agrotech’in büyüme stratejileri kapsamında önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Yeni Şubelerin Konumları ve Faaliyet Alanları

Uşak İli, Eşme İlçesi: Bahçe Mevkii, Bahçe Köy Sokağı N27/2 ve Elvanlar Mahallesi, Elvanlar Takmak Arası Küme Evler N15 adreslerinde "Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Eşme Şubesi" adıyla iki yeni şube faaliyete geçti.

Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi: Kocacami Mahallesi, Edremit Yol Boyu Sokak N42/1 adresinde "Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Burhaniye Şubesi" açıldı.

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi: Çandır Mahallesi, Çiflik Sokak N1 adresinde "Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. Samsun Şubesi" faaliyete başladı.
Stratejik Genişleme ve Hedefler

Bu yeni şubelerin, Agrotech’in Türkiye genelindeki hizmet ağını güçlendirirken, şirketin yüksek teknoloji ve yatırım alanındaki faaliyetlerini daha geniş bir coğrafyada sürdürmesine olanak sağlayacağı düşünülüyor.

Etiketler